Ciolos, despre cresterea salariilor profesorilor: O minciuna spusa de mai multe ori nu poate deveni adevar

Marti, 29 August 2017, ora 17:09
1098 citiri
Ciolos, despre cresterea salariilor profesorilor: O minciuna spusa de mai multe ori nu poate deveni adevar
Foto: Facebook / Dacian Ciolos

Povestea "cresterii bunastarii romanilor prin aplicarea la litera a programului de guvernare" pare sa continue, afirma fostul premier Dacian Ciolos, precizand insa ca "o minciuna" spusa de mai multe ori nu poate deveni adevar.

"Saga 'cresterii bunastarii romanilor prin aplicarea la litera a programului de guvernare' pare sa continue. Sa nu ma intelegeti gresit, nu ma bucur deloc de necazul altora. Sunt doar putin trist ca avem nevoie de deziluzionari repetate pentru a intelege ca o minciuna spusa de mai multe ori nu poate deveni adevar, oricat ar vrea unii sa spere ca 'data viitoare poate va fi mai bine'", a scris Ciolos, marti, pe Facebook, referindu-se la cresterile salariale promise profesorilor de actuala guvernare.

Potrivit fostului premier, trebuie invatata odata pentru totdeauna lectia "minciunii frumos imbracate, care creeaza speranta".

"Nu doresc nici sa mai pun o caramida la defetism si nici la concertul de critici adresate celor de la guvernare. Vad ca o fac destul de bine oameni de-ai lor. Cred insa ca daca nu invatam odata pentru totdeauna lectia asta (a minciunii frumos imbracate, care creeaza speranta) nu vom putea construi alternativa realista. Si noi, cei din Platforma Romania 100, la asta vrem sa lucram in primul rand, in perioada urmatoare. Vom vorbi mai mult cand vom avea consistenta pe care o credem necesara", mai spune Ciolos.

Totodata, Dacian Ciolos distribuie pe Facebook un mesaj al fostului sau consilier Ionel Danca, in care acesta din urma afirma ca ii pare rau pentru toti profesorii, "care au aflat abia acum ca de la 1 ianuarie salariile se majoreaza cu 25% doar pe hartie".

"In realitate, se muta contributiile de cca. 23% din salariu brut de la angajator la angajat", a mai spus Danca.

Analist economic: Mutarea contributiilor de la angajator la angajat ascunde cea mai mare minciuna a programului de guvernareDe ce masurile fiscale luate de guvern sunt letale pentru angajati si angajatori - analiza Platforma Romania 100PNL cere Guvernului sa renunte la trecerea contributiilor in sarcina angajatilor: Salariile vor scadea cu 22% ...citeste mai departe despre "Ciolos, despre cresterea salariilor profesorilor: O minciuna spusa de mai multe ori nu poate deveni adevar" pe Ziare.com

#Ciolos salarii profesori PSD , #Stiri Guvern