Ciolos face curatenie in administratie: Schimba din functie 19 prefecti

Joi, 18 Februarie 2016, ora 12:54
1311 citiri
Ciolos face curatenie in administratie: Schimba din functie 19 prefecti
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos face demiteri in randul prefectilor. Prim-ministrul a dispus schimbarea din functie a 19 prefecti si trei subprefecti din tara.

Demiterile in lant vin dupa ce Dacian Ciolos a cerut o analiza a performatelor acestor functionari, iar in urma acestora s-a constatat ca unii prefecti nu sunt suficient de competenti, transmite Digi 24.

Anuntul a fost facut in sedinta de joi a Guvernului, dupa ce premierul s-a aratat nemultumit de activitatea oficialilor din administratie.

Schimbarea din functie a celor 19 prefecti este doar un prim pas in reforma pe care Ciolos si-a propus inca de la inceputul mandatului sa o faca in interiorul institutiilor statului, sustinand ca functionarii publici ar trebui sa fie numiti si evaluati conform unor criterii de performata, asemanatoare celor de la Bruxelles.

Planurile lui Ciolos: Functionarii publici, evaluati in functie de performante

Dacian Ciolos spune ca isi doreste ca persoanele numite in locul prefectilor sa nu ...citeste mai departe despre "Ciolos face curatenie in administratie: Schimba din functie 19 prefecti" pe Ziare.com

#19 prefecti demisi, #19 prefecti schimbati , #Stiri Guvern