Ciolos ii da replica lui Dragnea: O Romanie fara coruptie, cu o clasa politica responsabila, nu reprezinta o iluzie

Vineri, 28 Octombrie 2016, ora 10:52
871 citiri
Ciolos ii da replica lui Dragnea: O Romanie fara coruptie, cu o clasa politica responsabila, nu reprezinta o iluzie
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a spus, vineri, ca o Romanie fara coruptie si cu o clasa politica responsabila "nu sunt iluzii", asa cum sustine liderul PSD Liviu Dragnea.

"Din punctul meu de vedere, un proiect de guvernare dupa alegerile din 11 decembrie ar trebui dezvoltat in baza unor principii asumate public, nu numai declarativ, principii transpuse in decizii politice, in fapte, in politici publice.

O Romanie fara coruptie, o Romanie cu o clasa politica responsabila, o Romanie guvernata cu bun simt nu sunt iluzii, cum spune domnul Dragnea. Sunt pietre de temelie necesare pentru dezvoltarea tarii", a declarat prim-ministrul.

Ciolos a subliniat ca, pentru el, aceasta "este singura cale pe care sunt pregatit sa mi-o asum", dar "nu alaturi de orice partid, nu de dragul de a continua intr-o functie sau alta, ci doar impreuna cu cei care isi asuma aceste valori".

"Aceasta a fost ideea lansarii Platformei 'Romania 100' si aceasta este cheia ...citeste mai departe despre "Ciolos ii da replica lui Dragnea: O Romanie fara coruptie, cu o clasa politica responsabila, nu reprezinta o iluzie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos replica Dragnea, #Ciolos Romania coruptie , #Stiri Guvern