Ciolos ii raspunde lui Dragnea: Nu vreau sa vorbesc limba demagogiei, a populismului

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 17:13
776 citiri
Ciolos ii raspunde lui Dragnea: Nu vreau sa vorbesc limba demagogiei, a populismului
Foto: Digi 24 TV

Dacian Ciolos, care a mers, luni, in Parlament pentru a prezenta situatia economica a tarii, a fost acuzat de Liviu Dragnea ca nu a "vorbit in limba romana". In replica, premierul a precizat ca el nu vorbeste limba demagogiei si a populismului.

"Domnul Dragnea imi spune ca nu intelege romana pe care o vorbesc. Eu nici nu vreau sa vorbesc limba romana a demagogiei, a populismului, aceea de a spune lucruri doar de dragul de a da bine. Mi-ati cerut cifre, v-am adus cifre.

Spuneati ca aceasta crestere economica nu se vede in buzunarele oamenilor. Da, deocamdata nu se vede. Poate problema este ca aceasta crestere nu s-a vazut nici in clientela politica", a raspuns Ciolos atacului lui Dragnea.

Acuzat ca Guvernul condus de el nu a comunicat oamenilor ceea ce face, premierul a precizat ca el si echipa sa au preferat sa faca, nu sa vorbeasca.

"Atunci cand acest Guvern este acuzat ca nu vorbeste destul, cred ca ar trebui sa ne uitam daca nu cumva in trecut s-a vorbit prea mult si s-a ...citeste mai departe despre "Ciolos ii raspunde lui Dragnea: Nu vreau sa vorbesc limba demagogiei, a populismului" pe Ziare.com

#Ciolos limba romana Dragnea, #Ciolos limba demagogiei popolismului, #Ciolos Parlament situatie econimica , #Stiri Guvern