Ciolos il da in judecata pe Nicolicea pentru ca a spus ca Soros l-a finantat: Nu va temeti de Bau-Bau, domnilor!

Marti, 11 Iulie 2017, ora 15:44
1155 citiri
Ciolos il da in judecata pe Nicolicea pentru ca a spus ca Soros l-a finantat: Nu va temeti de Bau-Bau, domnilor!
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Dacian Ciolos a anuntat, marti, ca il da in judecata pe deputatul PSD Eugen Nicolicea, care a spus, luni, ca George Soros a dat bani ca anumiti oameni sa ajunga in Guvernul Romaniei si ca acesta a finantat tehnocrati, inclusiv pe fostul premier tehnicrat.

"Domnul deputat PSD care a spus ieri ca omul de afaceri George Soros ar fi platit bani ca 'niste oameni sa ajunga in Guvernul Romaniei' anul trecut si ca m-ar fi 'finantat', va avea ocazia nesperata de a oferi mai multe explicatii si probe in instanta. Acolo va avea sansa sa reflecteze, la rece, asupra a ceea ce inseamna o declaratie politica iresponsabila", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Fostul premier sustine ca PSD se foloseste de povestea cu George Soros pentru a atrage atentia de la realitatea politica.

"Dupa numai sase luni de la alegeri, coalitia PSD-ALDE si-a inscaunat al doilea guvern, dar a repus in functii mai toti ministrii pe care i-a dat jos pentru incompetenta. Un scandal politic penibil pentru PSD, cu costuri uriase pentru credibilitatea Romaniei.

Ziaristi independenti sunt hartuiti pentru ca au indrazneala sa cerceteze afacerile mai marilor politici. Finantele tarii sunt in pericol. Bursele medicilor rezidenti dispar miraculos. Cresterile salariale anuntate nu pot fi aplicate. Magnificele promisiuni facute in campania electorala sunt in... pom. Pe scurt, nici macar membrii PSD nu mai cred in propriul program de guvernare.

Aceasta este realitatea pe care PSD se straduieste sa o faca uitata. Atunci, incep povestile cu Bau-Bau. Un Bau-Bau mare, urat si puternic, care vrea sa le faca rau, care-i urmareste, care nu le da pace pe culoarele Parlamentului si nu-i lasa pe bravii lideri PSD sa faca lucrurile minunate pe care le-au promis... Nu va temeti de Bau-Bau, domnilor!", a punctat Ciolos.

Practic, spune Ciolos, povestea cu Soros este folosita de Liviu Dragnea si oamenii sai ca o scapare.

"Eu cred ca de cate ori dl Dragnea si ai lui il pomenesc pe dl Soros, spun, de fapt, urmatoarele: 'Iar am dat cu oistea-n gard! Oamenii isi pun intrebari si nu ne mai voteaza! Repede, bagati povestea cu Bau-Bau!'. Fantezii si povesti cu conspiratii si forte oculte, de tinut oamenii ocupati cu orice altceva decat cu minciunile si esecurile lor", a incheiat fostul premier.

Recent, Liviu Dragnea a declarat ca nu are nicio afacere in Brazilia si nicio legatura cu ancheta DNA, afirmand ca "totul pleaca de Soros".

"In ultimele luni am avut pozitii destul de dure si le am in continuare ...citeste mai departe despre "Ciolos il da in judecata pe Nicolicea pentru ca a spus ca Soros l-a finantat: Nu va temeti de Bau-Bau, domnilor!" pe Ziare.com

#Ciolos judecata Nicolicea Soros, #Ciolos Soros finantare Nicolicea , #Stiri Guvern