Ciolos incearca sa-i convinga pe canadieni sa ne ridice vizele (Galerie video)

Joi, 16 Iunie 2016, ora 07:07
781 citiri
Ciolos incearca sa-i convinga pe canadieni sa ne ridice vizele (Galerie video)
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos se afla intr-o vizita oficiala in Canada, ocazie cu care incearca sa convinga autoritatile de la Ottawa sa ridice vizele pentru noi si bulgari.

Ciolos a discutat despre acest subiect, miercuri, cu omologul sau canadian, Justin Trudeau, informeaza un comunicat al Guvernului.

Premierul roman i-a inmanat celui canadian o scrisoare comuna semnata si de Boyko Borissov, prim-ministrul Bulgariei, care "reafirma dorinta de a intari parteneriatul si prietenia cu Canada, trece in revista marile teme de pe agenda comuna din perioada urmatoare de pe urma carora cetatenii si companiile celor trei tari vor putea beneficia si supun atentiei premierului Justin Trudeau nevoia de reciprocitate in problema vizelor pentru romani si bulgari, asa cum s-a specificat in Declaratia ultimului summit Uniunea Europeana-Canada, in 2014".

In cadrul intalnirii dintre cei doi premieri, s-au facut referiri si la "bunele relatii bilaterale romano-canadiene la care contribuie si o ...citeste mai departe despre "Ciolos incearca sa-i convinga pe canadieni sa ne ridice vizele (Galerie video)" pe Ziare.com

#Ciolos vize romani Canada , #Stiri Guvern