Ciolos, intrebat daca va prelua sefia PNL dupa alegeri: Mi-am pus problema

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 08:38
833 citiri
Ciolos, intrebat daca va prelua sefia PNL dupa alegeri: Mi-am pus problema
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a spus, joi seara, ca si-a pus problema sa preia conducerea Partidului National Liberal dupa alegerile din 11 decembrie, dar ca nu a luat o hotarare in acest sens

"Nu cred ca acesta e lucrul cel mai important. Mi-am pus problema asta, dar nu am luat o hotarare", a declarat Ciolos la Realitatea TV.

Premierul a precizat ca in momentul de fata pentru el e importanta constituirea unei majoritati PNL si USR pentru a guverna.

"Pentru mine important este acum sa putem constitui o majoritate impreuna cu PNL si USR pentru a putea guverna si pentru lucrurile despre care am tot vorbit anul acesta si pe care am spus ca n-am putut sa le facem pentru ca n-am avut o majoritate politica (...)

Sunt gata sa imi asum lucrurile respective pentru anii urmatori, dar am nevoie de o majoritate politica pentru asta. Si de asta, cu toate ezitarile pe care le-am avut la inceput, ezitari pentru ca nici eu n-am simtit ca locul meu e in politica si de asta ...citeste mai departe despre "Ciolos, intrebat daca va prelua sefia PNL dupa alegeri: Mi-am pus problema" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos preluare PNL, #Ciolos conducere PNL, #Ciolos alegeri parlamentare, #alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern