Ciolos isi face bilantul in infografice: Rostul nostru a fost sa sadim cateva semnite. Am incredere ca vor da roade

Joi, 05 Ianuarie 2017, ora 20:52
1528 citiri
Ciolos isi face bilantul in infografice: Rostul nostru a fost sa sadim cateva semnite. Am incredere ca vor da roade
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos a prezentat, joi seara, mai multe infografice care arata realizarile in principalele domenii ale Guvernului pe care l-a condus timp de un an.

"Rostul nostru, in acest mandat, asa cum spuneam cand am preluat guvernarea in 2015, a fost sa sadim cateva seminte, sa lansam cateva reforme care sa dea roade mai departe. Am toata increderea ca aceste seminte vor da roade", a scris fostul prim-ministru in mesajul alaturat infograficelor.

La modul general, Executivul lui Ciolos se lauda, printre altele, cu o rata a absorbtiei fondurilor europene de 81% pentru perioada 2007-2013 si cu o crestere cu peste 10% a investitiilor straine.

Totodata, cresterea economica a fost de 5%, cea mai mare din UE, iar veniturile lunare pe gospodarie au crescut cu 13%.

In ceea ce priveste performanta in economie, bilantul lui Ciolos arata, printre altele, crearea a 164.000 de noi locuri de munca.

De asemenea, realizarile in agricultura se traduc in peste 4... citeste mai departe despre "Ciolos isi face bilantul in infografice: Rostul nostru a fost sa sadim cateva semnite. Am incredere ca vor da roade" pe Ziare.com

#Ciolos bilant infografice, #Ciolos bilant final mandat , #Stiri Guvern