Ciolos isi schimba echipa de la Guvern: Ce urmeaza mai departe si ce sarcini vor avea noii ministri

Marti, 05 Iulie 2016, ora 21:27
762 citiri
Ciolos isi schimba echipa de la Guvern: Ce urmeaza mai departe si ce sarcini vor avea noii ministri
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, marti, inlocuirea a patru ministri: Adrian Curaj (Educatie), Marius Bostan (Comunicatii), Dan Stoenescu (Romanii de Pretutindeni) si Dan Costescu (Transporturi).

Dupa ce a anuntat remanierea echipei guvernamentale, Ciolos a dezvaluit si care sunt propunerile pe care i le va inainta lui Klaus Iohannis: Mircea Dumitru pentru portofoliul de ministru al Educatiei; Petru Sorin Buse este propus ca ministru al Transporturilor; Maria Ligor este propusa pentru functia de ministru delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni; portofoliul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala ar urma sa fie preluat interimar de seful Cancelariei prim-ministrului, Dragos Tudorache.

Ce se intampla, insa, mai departe? Propunerile urmeaza sa fie inaintate chiar maine dimineata presedintelui Klaus Iohannis. Nu ne asteptam la surprize, pentru ca prim-ministrul a anuntat deja ca s-a consultat cu seful statului, care este de acord cu aceste inlocuiri. "L-am ...citeste mai departe despre "Ciolos isi schimba echipa de la Guvern: Ce urmeaza mai departe si ce sarcini vor avea noii ministri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos remanieri, #schimbari guvern Ciolos, #sarcini ministri noi Ciolos , #Stiri Guvern