Ciolos le cere ministrilor sa combata "populismul campaniei electorale": Suntem guvernul zero coruptie

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 10:56
949 citiri
Ciolos le cere ministrilor sa combata "populismul campaniei electorale": Suntem guvernul zero coruptie
Foto: Arhiva Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos le-a cerut miercuri ministrilor, la inceputul sedintei de Guvern, sa isi faca bilantul fiecare pe domeniul sau si in perioada urmatoare sa iasa public si sa prezinte masurile pe care au reusit sa le implementeze de la preluarea mandatului.

"Trebuie sa spunem ca da, suntem guvernul zero coruptie, zero populism, zero minciuna si, pornind de aici, sa trecem sa explicam cateva lucruri care au fost facute in acest an. Asa cum am spus la inceput, nu ne propunem sa revolutionam Romania intr-un an, dar, cum am spus si atunci, am vrea sa relansam cateva domenii cheie", a explicat Ciolos, dupa care a enumerat cateva dintre masurile ce trebuie prezentate de fiecare ministru in parte.

Astfel, ministrilor Finantelor si Muncii, Anca Dragu si Dragos Pislaru, Ciolos le-a cerut sa explice in ce fel s-a resimtit cresterea economica din acest an in crearea de locuri noi de munca, dar si in buzunarul romanilor prin majorarea salariului mediu.

Ministrului Muncii i-a mai ...citeste mai departe despre "Ciolos le cere ministrilor sa combata "populismul campaniei electorale": Suntem guvernul zero coruptie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos bilant guvern, #Ciolos campanie electorala, #Ciolos premier PNL , #Stiri Guvern