Ciolos: Nu-l cunosc pe domnul Soros, am vazut ca Ponta s-a fotografiat cu el

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 16:40
1329 citiri
Ciolos: Nu-l cunosc pe domnul Soros, am vazut ca Ponta s-a fotografiat cu el
Foto: Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos sustine ca nu il cunoaste pe George Soros, in schimb a vazut ca s-au fotografiat cu acesta fostul prim-ministru Victor Ponta si alti ministri din Cabinetul Ponta.

"Legat de dl Soros, eu nu il cunosc pe acest domn. Sigur, am auzit in presa de dansul si am citit despre dansul. N-am avut niciodata de-a face cu dansul, in schimb, am vazut ca si fostul premier Ponta si alti ministri din Cabinetul Ponta s-au fotografiat cu domnul Soros, s-au intalnit de mai multe ori.

Nu stiu ce au discutat cu dansul atunci, dar (...) tot ei sunt cei care vin acum si incearca sa arunce aceasta imagine negativa asupra acestui Guvern. Faptul ca sunt oameni in acest Guvern care vin din societatea civila si care ani de zile au demonstrat ca, in multe domenii, organizatii neguvernamentale au fost mai eficiente decat institutii ale statului si faptul ca acesti oameni, odata veniti in Guvern, au lucrat ca sa eficientizeze institutiile statului, nu stiu daca asta inseamna sa fii vandut ...citeste mai departe despre "Ciolos: Nu-l cunosc pe domnul Soros, am vazut ca Ponta s-a fotografiat cu el" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos om Soros, #Ciolos vandut Bruxelles, #Ciolos Ponta Soros , #Stiri Guvern