Ciolos: Nu ma intereseaza sa particip la alegerile din 2016

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 22:58
1002 citiri
Ciolos: Nu ma intereseaza sa particip la alegerile din 2016
Foto: Facebook / Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos respinge categoric ideea intrarii in politica, in ciuda ofertelor care i se fac si a zvonurilor lansate in presa.

"Nu ma intereseaza sa ma prezint la alegerile din 2016. Vreau sa-mi duc la bun sfarsit mandatul. Eu nu fac gesturi pentru a castiga voturile cetatenilor", a declarat Dacian Ciolos miercuri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Gorghiu vrea sa-i ia pe tehnocratii lui Ciolos in PNL, daca fac o figura frumoasa

Intrebat daca prezenta sa la sedinta solemna a Senatului, organizata miercuri dupa-amiaza, a fost un gest politic, premierul a precizat ca nu este vorba despre ceva neobisnuit.

"Eu am spus cand am fost investit ca Guvernul acesta chiar daca nu are o majoritate definita, va trebui sa lucreze cu Parlamentul. Vom avea o atitudine de respect si conlucrare. Mi se pare un gest de minim respect pentru o ceremonie dedicata Zilei Nationale. Nu e nicio alta decizie ascunsa", a replicat Dacian Ciolos.

Premierul Dacian Ciolos a ...citeste mai departe despre "Ciolos: Nu ma intereseaza sa particip la alegerile din 2016" pe Ziare.com

#Ciolos Romania TV, #Ciolos participare alegeri 2016 , #Stiri Guvern