Ciolos: Nu pot spune acum daca sunt de acord cu majorarea cu 10% a salariilor bugetarilor

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 14:55
872 citiri
Ciolos: Nu pot spune acum daca sunt de acord cu majorarea cu 10% a salariilor bugetarilor

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat ca nu poate sa se pronunte deocamdata daca este de acord cu cresterea cu 10% a salariilor bugetarilor si ca asteapta sa aiba o analiza a situatiei bugetului.

"Nu pot sa va spun pana nu am o analiza a situatiei bugetului. (...) Nu am intentia sa vin si sa tai. In schimb, nici nu vreau sa pun in pericol credibilitatea Romaniei", a declarat duminica Ciolos, la Palatul Parlamentului, dupa ce si-a anuntat Cabinetul.

Dacian Ciolos a anuntat lista ministrilor - LIVE

Potrivit unor surse citate de Profit.ro, Dacian Ciolos ar fi subliniat anterior ca nu este adept al majorarilor salariale generale pentru bugetari. Asadar, premierul desemnat ar urma sa promoveze, dupa investitura, existenta unui echilibru intre nivelul acestor cresteri salariale si cel al investiilor publice si al cheltuielilor de dezvoltare.

In aceste conditii, situatia proiectului legii salarizarii unitare - care a fost finalizat in timpul guvernarii lui Victor Ponta, dar ...citeste mai departe despre "Ciolos: Nu pot spune acum daca sunt de acord cu majorarea cu 10% a salariilor bugetarilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dacian Ciolos majorare salarii , #Stiri Guvern