Ciolos raspunde acuzatiilor ca ar fi omul lui Soros: Nu am timp sa combat asemenea prostii

Marti, 01 Noiembrie 2016, ora 11:57
1129 citiri
Ciolos raspunde acuzatiilor ca ar fi omul lui Soros: Nu am timp sa combat asemenea prostii
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a venit cu precizari, marti dimineata, dupa acuzatiile unor social-democrati, potrivit carora Guvernul sau ar fi controlat de miliardarul George Soros.

"Nu am suficienta energie si nici timp ca sa combat asemenea prostii. Prefer sa-mi concentrez, impreuna cu Guvernul, energia pentru a face anumite schimbari de care tara asta are nevoie. Nu doar declaram ca vrem schimbare, ci chiar facem schimbare", a subliniat Dacian Ciolos, intr-un interviu acordat Adevarul.

Totusi, premierul a dat niste scurte explicatii, spunand ca "se incearca intr-o parte a mass-media din Romania sa se creeze o anumita conotatie negativa vizavi de anumiti termeni care sa fie legati de Guvern", cum ar fi expresiile "guvernul tehnocrat" sau "guvernul Soros".

"S-a tot repetat ca tehnocrat = incompetent, fara sa se explice de ce si de unde vin aceste lucruri, pentru a da aceasta conotatie negativa asupra Guvernului, un Guvern care a incercat sa ia masuri inclusiv de ...citeste mai departe despre "Ciolos raspunde acuzatiilor ca ar fi omul lui Soros: Nu am timp sa combat asemenea prostii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos controlat Soros, #acuzatii Guvern Soros , #Stiri Guvern