Ciolos raspunde criticilor lui Iohannis: Avem oameni buni la ISU, dar se asteapta totdeauna ordine de sus pentru a interveni

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 07:42
700 citiri
Ciolos raspunde criticilor lui Iohannis: Avem oameni buni la ISU, dar se asteapta totdeauna ordine de sus pentru a interveni
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos sustine ca la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta lucreaza oameni competenti, insa se asteapta "ordine de sus" pentru a interveni.

Exlicatia aceasta este replica premierului la criticile formulate anterior de presedintele Klaus Iohannis, care e nemultumit de modul cum autoritatile au intervenit la inundatii.

"Probabil ca lucrurile trebuie luate etapa cu etapa si, stiti, peste tot, dincolo de legi, dincolo de proceduri, dincolo de scripte, e vorba de oameni.

Trebuie formate si niste reflexe. Avem oameni buni la ISU, cateodata, din pacate, se asteapta totdeauna ordine de sus pentru a interveni. Exista, probabil, mai putin buna coordonarea la nivel local si, din cauza asta, apar intarzieri in interventii.

Odata ce dispozitivul e pus in practica, lucrurile merg. Dar ne ia prin surprindere, probabil, si din cauza asta - a modului un pic prea ierarhic, formal, din acest punct de vedere", a declarat Ciolos, invitat, joi seara, la Digi 24.

"E clar ...citeste mai departe despre "Ciolos raspunde criticilor lui Iohannis: Avem oameni buni la ISU, dar se asteapta totdeauna ordine de sus pentru a interveni" pe Ziare.com

#Iohannis Ciolos inundatii, #Ciolos raspunde Iohannis , #Stiri Guvern