Ciolos se bucura de sprijin politic, dar nu candideaza. Cu cine voteaza sustinatorii lui?

Joi, 20 Octombrie 2016, ora 17:03
809 citiri
Ciolos se bucura de sprijin politic, dar nu candideaza. Cu cine voteaza sustinatorii lui?
Foto: Facebook / Dacian Ciolos

Plasat simbolic ca vehicul principal de imagine in fruntea PNL si USR, Dacian Ciolos va fi "tocat la nesfarsit pana in decembrie" de catre adversarii politici ai celor doua partide, spune analistul politic Andrei Taranu, in opinia caruia USR face astfel "o enorma greseala", riscand chiar sa nu treaca pragul de intrare in Parlament.

Dacian Ciolos a anuntat ca nu va candida la alegerile parlamentare, dar a lansat, pe Internet, o platforma de principii si proiecte, pe care a propus-o partidelor care vor intra in curand in campania electorala.

Demersul sau a fost apreciat de presedintele Klaus Iohannis, care l-a incurajat sa mearga si mai departe, dand de inteles ca l-ar dori premier dupa 11 decembrie. In 24 de ore de la lansare, platforma a devenit viral pe Internet.

PSD a criticat initiativa inedita a lui Dacian Ciolos, Liviu Dragnea spunand ca platforma este doar o "lista de iluzii". In schimb, PNL si USR au anuntat ca se vor ralia acestui demers, urmand sa isi armonizeze ...citeste mai departe despre "Ciolos se bucura de sprijin politic, dar nu candideaza. Cu cine voteaza sustinatorii lui?" pe Ziare.com

#Andrei Taranu platforma Ciolos, #PNL USR platforma Ciolos, #Ciolos candidat alegeri parlamentare , #Stiri Guvern