Ciolos si-a asumat guvernarea cu PNL: Cum comenteaza Alina Gorghiu

Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 16:01
1483 citiri
Ciolos si-a asumat guvernarea cu PNL: Cum comenteaza Alina Gorghiu
Foto: Alina Gorghiu/Arhiva Facebook

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, pentru News.ro, ca liberalii apreciaza mesajul premierului Dacian Ciolos, care se arata "ferm hotarat sa faca echipa cu PNL", partid care a demonstrat ca, desi a facut greseli, se "primeneste" si poate, in parteneriat cu Ciolos, sa continue masurile actualului Guvern.

"Apreciez, eu si intreaga echipa liberala, faptul ca Dacian Ciolos este ferm hotarat sa faca echipa cu PNL si ca o spune atat de apasat. Nu este o noutate ca PNL il sustine pe Dacian Ciolos pentru premier dupa 11 Decembrie. De altfel, premierul este consecvent cu pozitiile pe care le-a exprimat si pana acum", a spus Alina Gorghiu, in replica la mesajul transmis vineri de Dacian Ciolos.

Liderul PNL spune ca afirmatiile premierului sunt "fara echivoc" si arata faptul ca PNL, "cu toate greselile facute", este un partid care se "primeneste" si care poate asigura dupa alegeri o guvernare care sa continue lucrurile bune incepute de Ciolos si care sa faca reformele ...citeste mai departe despre "Ciolos si-a asumat guvernarea cu PNL: Cum comenteaza Alina Gorghiu" pe Ziare.com

#Alina Gorghiu Ciolos premier PNL , #Stiri Guvern