Ciolos spune ca vizita lui Iohannis in SUA a demonstrat ca Romania e relevanta in lume: E un nou inceput

Sambata, 10 Iunie 2017, ora 20:01
696 citiri
Ciolos spune ca vizita lui Iohannis in SUA a demonstrat ca Romania e relevanta in lume: E un nou inceput
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos considera ca vizita in SUA a presedintelui Klaus Iohannis a demonstrat ca "Romania este relevanta in lume prin cei care construiesc si care sustin valori".

"Sunt convins ca este un nou inceput, pentru acea Romanie care merge inainte si care este ascultata in lume, pentru ca isi asuma cu hotarare valori pe care construieste bunastare.

Sper ca aceia care se incapataneaza sa aiba propria interpretare a anticoruptiei, inventand "praguri", sa se gandeasca de doua ori inainte sa o ia pe acea cale", a scris, sambata, pe

Facebook Dacian Ciolos.

Un internaut a comentat insa ca tara noastra nu are viitor, la care Ciolos i-a dat un raspuns memorabil. Iata schimbul de replici:

- "Lasati vrajeala, domnule Ciolos....Romania e fara viitor"

- "Asta doar in masura in care abandonam sa ne mai simtim romani. Eu unul continui sa fiintez ca roman".

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american Donald Trump s-au intalnit, vineri, la Washington. Trump l-a intampinat pe Iohannis si i-a urat "bun venit unui adevarat aliat". Totodata, la inceputul discutiilor dintre cei doi din Biroul Oval, Trump a mentionat si "parteneriatul maret" dintre Romania si SUA.

Cei doi au sustinut apoi o conferinta de presa comuna, in Gradina Trandafirilor de la Casa Alba, in care Trump a aplaudat curajul lui Iohannis in lupta anticoruptie, a anuntat ca Statele Unite il sustin oficial in aceasta lupta si ca au incredere ca seful statului roman o va castiga.

Intrebat si daca investitorii americani sunt afectati de coruptia din Romania, Trump a spus ca sunt tot mai multi care aleg tara noastra ca destinatie pentru afaceri, astfel ca progresele sunt evidente in acest domeniu. "Stim tot ce se intampla" in Romania, a tinut sa sublinieze Trump.

Citeste si Ce inseamna sprijinul neconditionat aratat de Trump lui Iohannis in razboiul impotriva coruptiei

Iata si ce a inteles Tariceanu din mesajul lui Trump de sustinere a luptei anticoruptie, dar si prima reactie a lui Liviu Dragnea

B.B. ...citeste mai departe despre "Ciolos spune ca vizita lui Iohannis in SUA a demonstrat ca Romania e relevanta in lume: E un nou inceput" pe Ziare.com

#Ciolos Iohannis Trump Romania , #Stiri Guvern