Ciolos spune de ce a renuntat la Guseth si daca i-a fost greu sa o convinga sa renunte

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 16:46
1139 citiri
Ciolos spune de ce a renuntat la Guseth si daca i-a fost greu sa o convinga sa renunte
Foto: Digi 24 TV

Premierul Dacian Ciolos a subliniat marti, dupa primirea votului de investitura la Parlament, ca, desi este un guvern de tehnocrati, viitorul Executiv are legitimitate. In plus, el a anuntat ca doreste introducerea unui nou mecanism de consultare publica si a explicat de ce a renuntat la Cristina Guseth, prima nominalizare la Justitie.

Guvernul Ciolos a fost votat, marti, de plenul reunit al celor doua camere. Dintre cei 547 de senatori si deputati, au fost prezenti 509, 506 au votat, 2 voturi au fost anulate, iar 389 de voturi au fost pentru investirea Guvernului.

Guvernul Ciolos a trecut de Parlament cu o majoritate confortabila - cine face totusi opozitie tehnocratilor lui Iohannis

Dupa aflarea rezultatului oficial, Dacian Ciolos a spus ca isi doreste ca noul guvern sa fie eficient, sa aiba rezultate bune si sa "redea incredere cetatenilor ca actul guvernamental e pentru romani".

"Votul de astazi ne da legitimitatea sa facem ceea ce ne-am propus in programul de ...citeste mai departe despre "Ciolos spune de ce a renuntat la Guseth si daca i-a fost greu sa o convinga sa renunte" pe Ziare.com

#Ciolos renuntat Guseth Justitie , #Stiri Guvern