Ciolos: Televiziunea publica a derapat grav in bratele PSD si ale lui Liviu Dragnea

Duminica, 19 Mai 2019, ora 16:00
975 citiri
Ciolos: Televiziunea publica a derapat grav in bratele PSD si ale lui Liviu Dragnea
Foto: Facebook / Liviu Dragnea

Fostul premier Dacian Ciolos, presedintele PLUS, sustine ca televiziunea publica a derapat in bratele lui Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD a aparut in doua emisiuni consecutive Viata Satului, in plina campanie electorala.

"Liviu Dragnea, in calitate de presedinte PSD, a folosit astazi pentru a doua oara in ultimele saptamani emisiunea Viata Satului de la TVR pentru a-si face campanie electorala mascata din bani publici.

Campania cu noi promisiuni de propaganda PSD pentru agricultori a fost difuzata pe un spatiu de emisie folosit ilegal - pentru ca Viata Satului nu este o emisiune de dezbateri si promovare electorala.

Dupa prima emisiune, am facut plangere la CNA, insa iata ca Liviu Dragnea e deja recidivist si vom mai face una, pentru ca imi amintesc cum TVR foloseste un dublu standard.

In campania electorala din 2016, TVR a oprit de la difuzare o emisiune Viata Satului la care eu am participat in calitate de prim-ministru independent motivand cu 'evitarea oricaror interpretari in campania electorala', desi nu eram competitor electoral. Din pacate, televiziunea publica a derapat, de aceasta data, grav in bratele PSD si ale lui Liviu Dragnea", arata Dacian Ciolos.

Reactia vine dupa ce Liviu Dragnea si-a facut campanie electorala, pentru a doua duminica la rand, in emisiunea Viata Satului, de la TVR.

Dragnea recidiveaza: Duminica e din nou la "Viata Satului", in ciuda acuzatiilor Opozitiei ca TVR incalca regulile de campanie

Dorina Rusu, membru CNA, acuza TVR ca a facut campanie pentru Liviu Dragnea, sfidand legea

...citeste mai departe despre "Ciolos: Televiziunea publica a derapat grav in bratele PSD si ale lui Liviu Dragnea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea Viata Satului , #Stiri Guvern