Ciolos: Trebuie sa lansam in dezbatere publica proiectul privind cresterea redeventelor

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 22:16
753 citiri
Ciolos: Trebuie sa lansam in dezbatere publica proiectul privind cresterea redeventelor
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Dacian Ciolos considera ca discutiile privind proiectul de crestere a redeventelor trebuie sa inceapa prin introducerea acestui subiect in dezbaterea publica.

"Stiu ca e pregatit un proiect de redevente in Ministerul Finantelor. El ar fi trebuit sa intre deja in dezbatere publica, din cate stiu, in urma cu ceva vreme si a fost amanat.

Ceea ce ne propunem sa facem este cel putin sa lansam in dezbatere publica aceasta crestere a redeventelor si, in acelasi timp, sa ne facem si niste calcule si sa vedem care e momentul cel mai oportun si care e baza de calcul de la care pornim, ca sa vedem cum e cel mai e avantajos atat pentru stat, dar sa facem in asa fel incat sa nici nu descurajam companiile respective sa continue sa investeasca. Insa discutia, e clar, trebuie sa inceapa asupra acestui lucru", a declarat Ciolos joi seara la Realitatea TV.

Iohannis, discutii cu ...citeste mai departe despre "Ciolos: Trebuie sa lansam in dezbatere publica proiectul privind cresterea redeventelor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dacian Ciolos redevente, #premier Ciolos crestere redevente , #Stiri Guvern