Ciprian Ciucu: O echipa din Voluntari controleaza Bucurestiul. Firea se pricepe sa cotcodaceasca fara sa faca oua - Interviu

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 06:47
1046 citiri
Ciprian Ciucu: O echipa din Voluntari controleaza Bucurestiul. Firea se pricepe sa cotcodaceasca fara sa faca oua - Interviu

Bucurestiul e condus de o echipa din Voluntari si pe un know-how de Voluntari. Ei controleaza Bucurestiul, pe expertiza de acolo ne bazam. Gabriela Firea nu are o viziune pe ceea ce e cu adevarat important, afirma vicepresedintele PNL Bucuresti si consilier in Primaria Generala, Ciprian Ciucu.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Ciprian Ciucu a detaliat cele trei mari probleme ale Capitalei: traficul, RADET si cladirile cu bulina si atrage atentia ca actualul primar general nu a facut absolut nimic pentru a incepe deblocarea lor: "face fix ce a facut dl Oprescu, se roaga sa nu colapseze tot sistemul in mandatul sau".

Mai mult, spune Ciprian Ciucu, aceleasi firme de pe vremea lui Sorin Oprescu castiga licitatiile in Bucuresti, iar Gabriela Firea nu a denuntat niciun contract pagubos pentru Primarie. "Are posibilitatea sa auditeze contractele. Are curaj? Macar unul. Daca denunta acele contracte, incep sa o cred ca lupta cu coruptia. E ridicol. Ea e un fel de Oprescu cu fusta".

Cum se vede un an de mandat al Gabrielei Firea din perspectiva firavei Opozitii...?

....Niciodata Opozitia nu a fost atat de puternica in Bucuresti. E prima data cand avem cu adevarat Opozitie. PNL si USR, cati suntem, puternici sau slabi, suntem Opozitie.

Si ce face aceasta Opozitie?

Toate proiectele care ajung in Consiliul General si au probleme sunt expuse. Nu ne facem ca nu ar exista. Dar, da, doamna Firea controleaza Consiliul General si executivul, are painea si cutitul in mana. Putine dintre lucrurile la care noi ne opunem chiar se opresc, important este ca ele sa ajunga la oameni. USR nu este suficient structurat, iar PNL trebuie sa isi recupereze credibilitatea.

Sentimentul e de blat.

Va pot garanta ca eu, personal, si alti liberali nu avem niciun blat cu PSD. Nu stiu daca pot garanta pentru toti liberalii din Bucuresti, e un oras cu 7 primarii si foarte multi consilieri.

De ce si-a retras Gabriela Firea plangerea penala impotriva dvs?

Nu stiu, a fost o surpriza si pentru mine. Presupun ca nu prea avea sanse de izbanda si m-ar fi victimizat. Nu voia sa pozeze in agresor. Dar nu m-am vazut niciodata cu doamna Firea altfel decat in Consiliu, nu am vorbit la telefon, nu am avut contacte directe sau indirecte.

Sa revenim la bilant. Ce a facut bun doamna Firea?

Ceva bun? Mi-e greu sa ma gandesc la ceva bun. Chestiuni mici, punctuale, s-a mai deblocat ceva ici, colo. Dar orasul arata la fel de prost cum l-a lasat Oprescu, poate mai prost. Videanu, ...citeste mai departe despre "Ciprian Ciucu: O echipa din Voluntari controleaza Bucurestiul. Firea se pricepe sa cotcodaceasca fara sa faca oua - Interviu " pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciprian Ciucu consilier Bucuresti, #Firea trafic RADET, #Firea echipa Voluntari Bucuresti , #Stiri Guvern