Citu (PNL): Dragnea are un plan de razbunare. In 2018, nu vom avea investitii, vor creste taxele locale

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 13:29
908 citiri
Citu (PNL): Dragnea are un plan de razbunare. In 2018, nu vom avea investitii, vor creste taxele locale

Senatorul PNL Florin Citu a precizat, duminica, intr-o conferinta, ca liderul PSD Liviu Dragnea are un plan de razbunare impotriva celor care au protestat fata de masurile PSD in zona economica si justitie, el aratand, totodata, ca in 2018 nu vor exista investitii si vor creste taxele locale.

"Liviu Dragnea si-a batut joc de romani de 12 luni. E evident ca programul de guvernare a fost doar o farsa, nu a avut intentia sa foloseasca nimic de acolo. Dupa ce si-a batut joc, a aparut un element nou: nu luase in calcul reactia populatiei la OUG 13. Din acel moment, Dragnea a pus la punct o razbunare impotriva celor care au iesit in piata. Dusmanii au devenit multinationalele, oamenii care lucreaza pentru multinationale, companiile, oameni care nu voteaza PSD", a spus Citu.

Duminica, romanii ies din nou in strada. Protestele se muta de la Victoriei la sediul PSD: Ne-am saturat sa fim furati!

El sustine ca toate masurile luate de PSD au avut de-a face cu acest plan de razbunare al lui Dragnea si a enumerat atacurile verbale impotriva multinationalelor si a bancilor, introducerea contributiilor pentru part-time, TVA split, modificarile la Codul Fiscal de saptamana trecuta, respectiv transferul contributiilor.

Guvernul a adoptat "revolutia fiscala" - vezi ce se modifica

Citu a aratat ca in programul de guvernare al PSD figureaza si masura autonomiei autoritatilor locale in ceea ce priveste veniturile, care, coroborata cu noile prevederi din Codul Fiscal, va avea efecte negative asupra veniturilor primariilor.

"In programul de guvernare scrie ca se tranfera veniturile de la 71% catre 100% din banii de impozit pe venit. Nu e asa, nu credem ca se va intampla. Efectul acestei minciuni a lui Dragnea, in contextul noului Cod Fiscal, e ca la Bucuresti se pierd din acest impozit pe venit 1,9 miliarde de lei, adica 60% din bugetul pe un an. Dragnea e cinic, nu e interesat ca sunt si primari PSD afectati. Tudose nu va compensa, nu are de unde", a spus Citu.

Gabriela Firea critica revolutia fiscala a Guvernului Tudose: Nu ne va aduce nimic bun

El a mentionat ca, in acest context, exista doua solutii pentru primari in 2018 - fara investitii si cresteri de taxe locale.

Dupa ce si-au marit salariile si Guvernul le-a lasat fara bani, primariile incep sa creasca taxele locale ...citeste mai departe despre "Citu (PNL): Dragnea are un plan de razbunare. In 2018, nu vom avea investitii, vor creste taxele locale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Florin Citu PNL razbunare Dragnea, #razbunare Dragnea proteste , #Stiri Guvern