Clotilde Armand, despre conditiile in care va candida la parlamentare si cine poate ajunge in USR

Sambata, 13 August 2016, ora 06:45
946 citiri
Clotilde Armand, despre conditiile in care va candida la parlamentare si cine poate ajunge in USR
Foto: Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand, fosta candidata a Uniunii Salvati Bucurestiul (USB) la Primaria Sectorului 1, explica in ce conditii va candida la parlamentare si ce fel de politicieni vor fi acceptati in Uniunea Salvati Romania (USR).

Consilier al Sectorului 1, Armand a declarat pentru Ziare.com ca isi doreste sa continue mandatul de ales local, insa a subliniat ca ar putea candida la parlamentare in cazul in care acest lucru ar creste scorul USR.

"Eu am spus ca principiul nostru la USR este faptul ca, odata ce ai primit un mandat, il duci la indeplinire pana la capat. Nu te duci de la un mandat la altul. Este un pic special in cazul meu, pentru ca am o notorietate care aduce la randul sau notorietate formatiunii.

Nu e clar cum vom face si nu ne-am decis inca. Daca reusim sa fiu implicata in aceste alegeri, fara sa fiu candidata, asa voi fi. Daca mi se spune ca trebuie sa fiu candidata, pentru ca partidul sa fie mai bine reprezentat, asa voi face.

Mi-as dori ca USR sa aiba succes, pentru ...citeste mai departe despre "Clotilde Armand, despre conditiile in care va candida la parlamentare si cine poate ajunge in USR" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Clotilde Armand alegeri parlamentare, #Clotilde Armand candidat parlamentare, #Clotilde Armand USR parlamentare, #Clotilde Armand aliante partide , #Stiri Guvern