Codul Fiscal, in Parlament: Ponta, "deloc" deranjat de anularea sesiunii extraordinare LIVE

Luni, 24 August 2015, ora 13:25
1001 citiri
Codul Fiscal, in Parlament: Ponta, "deloc" deranjat de anularea sesiunii extraordinare LIVE
Foto: Arhiva Ziare.com

Social-democratii au cerut, si toate partidele au acceptat, o noua runda de discutii intre liderii politici de la Putere si din Opozitie pe tema Codului Fiscal, care sa aiba loc pe 27 august, urmand ca legea trimisa la reexaminare de presedinte sa intre in discutia Parlamentului in sesiunea ordinara, care va incepe la 1 septembrie.

"Sper ca liderii Opozitiei sa accepte aceasta discutie pentru joi. Saptamana trecuta a fost o discutie tehnica si punct, negociatorii nu au avut mandate de la partide", a adaugat Dragnea.

Senatorii au fost chemati luni din vacanta pentru a dezbate noul Cod Fiscal, subiectul unor aprinse controverse intre Putere si Opozitie in ultimele saptamani.

Sesiune extraordinara pentru Codul Fiscal: Luni vine Senatul din vacanta

Luni dimineata, cateva dintre comisiile de specialitate din Senat au dezbatut cererea de reexaminare trimisa de seful statului pe Codul Fiscal si si-au spus punctul de vedere, insa activitatea s-a oprit dupa ce liderii PSD, UNPR, PNL ...citeste mai departe despre "Codul Fiscal, in Parlament: Ponta, "deloc" deranjat de anularea sesiunii extraordinare LIVE" pe Ziare.com

#vot Cod Fiscal, #Cod Fiscal sesiune Senat , #Stiri Guvern