#Colectiv, poti sa uiti! Premierul s-a spalat pe maini

Marti, 02 Februarie 2016, ora 10:29
760 citiri
#Colectiv, poti sa uiti! Premierul s-a spalat pe maini

Elegant, politicos, dupa consultari cu toate partidele, dl Ciolos s-a spalat pe maini in chestiunea spinoasa a revenirii la doua tururi de scrutin, invocand "majoritatea volatila" politica.

Premierul nu doreste ca Guvernul sa forteze schimbarea unei legi izvorate din intelegerea politica a partidelor politice, dar este dispus ca in caz de constituire a majoritatii sa ofere tot sprijinul prin... avizul pozitiv pe proiectul legislativ.

"Nu pot decat sa constat ca, cu toata vointa Guvernului de a ajuta, decizia ramane la Parlament si e important ca partidele sa isi asume responsabilitatea si sa foloseasca instrumentele pe care le au la dispozitie in Parlament. Exista doua proiecte de legi, daca se constituie o majoritate care sa le sustina, acolo este locul cel mai propice pentru ca aceste proiecte de legi sa poata fi adoptate (...) ", spune Dacian Ciolos.

Pe undeva il inteleg. Pana la urma povestea aceasta era un cartof clocotit. De ce sa-l scoata din foc antagonizandu-si ...citeste mai departe despre "#Colectiv, poti sa uiti! Premierul s-a spalat pe maini" pe Ziare.com

#Ciolos doua tururi locale , #Stiri Guvern