Condamnat definitiv, Dragnea anunta ca nu renunta la conducerea PSD

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 17:00
819 citiri
Condamnat definitiv, Dragnea anunta ca nu renunta la conducerea PSD
Foto: Digi24

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu renunta la conducerea partidului, in ciuda faptului ca magistratii de la curtea suprema l-au condamnat, definitiv, la doi ani cu suspendare in dosarul referendumului.

Inconjurat de membri din conducerea PSD, Liviu Dragnea a declarat ca va ramane la conducerea partidului si va coordona in continuare campania electorala, argumentand ca retragere a sa ar destabiliza toate activitatile din campania electorala.

"Am vorbit ce ar insemna o retragere a mea acum pentru cei cateva zeci de mii de candidati care au pregatite dosarele sa le depuna. Parerea majoritatii a fost ca o retragere a mea poate sa destabilizeze toate activitatile de campanie si poate face ca PSD sa nu obtina la acest alegeri scorul pe care il previzionam cu totii si care este deja perceput de marea majoritate a celor care urmaresc fenomenul electoral.

Am decis sa raman in continuare in ...citeste mai departe despre "Condamnat definitiv, Dragnea anunta ca nu renunta la conducerea PSD" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea condamnat suspendare, #Dragnea ramane presedinte PSD , #Stiri Guvern