Iohannis anunta azi premierul: Cine il sustine pe presedinte si cine i se va opune dupa consultari

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 13:18
789 citiri
Iohannis anunta azi premierul: Cine il sustine pe presedinte si cine i se va opune dupa consultari
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o noua runda de consultari cu partidele, dupa ce luni a discutat cu liderii PSD si PNL despre cine ar trebui sa fie noul premier si cum sa arate noul Executiv.

Liderul UDMR Kelemen Hunor a spus, dupa consultarile cu seful statului, ca fie in cursul zilei de marti, fie miercuri, dupa ce Iohannis va anunta nominalizarea sa pentru seful Executivului, acea persoana va avea discutii cu toate partidele si isi va prezenta programul si echipa. Liderul Uniunii a mai dezvaluit ca anticipatele au fost complet scoase din schema, considerandu-se ca organizarea lor nu este fezabila in acest moment.

Au urmat cei de la UNPR, in frunte cu Gabriel Oprea. Desi acesta a sustinut ca exista in continuare coalitia de guvernare si este puternica, progresistii vor merge pe mana lui Iohannis, deci nu ii vor da girul lui Liviu Voinea - propunerea PSD pentru Palatul Victoria. De partea lui Klaus Iohannis au anuntat cu vor fi si liderii minoritatilor ...citeste mai departe despre "Iohannis anunta azi premierul: Cine il sustine pe presedinte si cine i se va opune dupa consultari" pe Ziare.com

#Iohannis consultari UNPR, #Iohannis consultari nume premier , #Stiri Guvern