Controverse la audierea lui Carmen Dan, propusa la Interne: A fost acuzata ca avea intrebarile pregatite

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 11:50
1607 citiri
Controverse la audierea lui Carmen Dan, propusa la Interne: A fost acuzata ca avea intrebarile pregatite
Foto: Facebook/ Carmen Daniela Dan

Audierea lui Carmen Dan, propusa la Ministerul de Interne, in comisiile reunite pentru Aparare ale Parlamentului a fost marcata de controverse.

Mai intai, jurnalistilor nu li s-a permis sa asiste la audieri, iar apoi deputatul PNL Cezar Preda a spus ca propunerea pentru Ministerul de Interne "avea intrebarile pregatite de PSD".

Dupa ce Carmen Dan a intrat in sala comisiei si a inceput prezentarea mapei sale profesionale, presedintele Comisiei pentru aparare, Dorel Caprar (PSD), a informat presa ca nu poate participa la toata sedinta, anuntand ca vor fi facute declaratii la final.

"Doamnelor si domnilor de la presa, va rugam sa ne lasati sa ne desfasuram activitatea si apoi doamna ministru va sta de vorba cu dumneavoastra", a spus el.

Lucrarile comisiilor in care sunt audiati ministrii propusi la Interne si la Aparare au fost intotdeauna secrete, fara accesul presei, dar jurnalistii au contestat decizia, afirmand ca parlamentarii "trebuie sa isi asume" hotararea prin ...citeste mai departe despre "Controverse la audierea lui Carmen Dan, propusa la Interne: A fost acuzata ca avea intrebarile pregatite" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Carmen Dan avizata pozitiv, #audieri Carmen Dan, #Carmen Dan propusa Interne , #Stiri Guvern