Corespondenta de la Washington: Lui Iohannis i-a placut foarte mult o propozitie pe care i-a zis-o Obama

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 05:22
1087 citiri
Corespondenta de la Washington: Lui Iohannis i-a placut foarte mult o propozitie pe care i-a zis-o Obama
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, vineri seara, cu romanii din Washington, cu acest prilej dezvaluind si ce a discutat cu omologul sau american Barack Obama.

Iohannis a povestit ca "a schimbat cateva propozitii" cu Obama, fiind foarte satisfacut ca presedintele american i-a multumit pentru parteneriatul strategic.

"Am schimbat cateva propozitii, dintre care una recunosc ca mi-a placut foarte mult. Presedintele Obama mi-a multumit pentru Romania, pentru parteneriatul pe care il avem, pe care il gaseste foarte bun si recunosc ca m-a bucurat aceasta afirmatie si multumire", a spus seful statului, intr-o scurta declaratie dupa intalnirea cu romanii din Washington, potrivit corespondentului Ziare.com.

Corespondenta de la Washington: Iohannis a laudat Romania si si-a asumat noi angajamente nucleare

Iohannis a fost intampinat la ambasada de George Maior. Dupa un scurt cuvant de bun venit al ambasadorului roman la Washington, presedintele le-a spus si romanilor prezenti la ...citeste mai departe despre "Corespondenta de la Washington: Lui Iohannis i-a placut foarte mult o propozitie pe care i-a zis-o Obama" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis Obama multumiri, #Klaus Iohannis intalnire romani Washington 2016 , #Stiri Guvern