Cozmin Gusa, Urdareanu si directorul B1Tv, audiati in dosarul lui Ludovic Orban

Marti, 20 Septembrie 2016, ora 15:21
969 citiri
Cozmin Gusa, Urdareanu si directorul B1Tv, audiati in dosarul lui Ludovic Orban
Foto: Arhiva Ziare.com

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, Cozmin Gusa si Sorin Oancea, directorul B1 TV, vor fi audiati, in calitate de martori, de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) in dosarul in care Ludovic Orban este acuzat de folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

La primul termen pe fond al procesului desfasurat marti, avocatul lui Orban a solicitat reaudierea celor trei in calitate de martori, precum si a altor doua persoane, respectiv Antonel Tanase (mandatar) si Felix Pintilie (angajat B1 TV). Cererea avocatului a fost admisa de instanta.

In sala de judecata, Ludovic Orban a precizat ca nu doreste sa fie judecat prin procedura simplificata, urmand sa dea o declaratie in fata instantei la urmatorul termen al procesului, stabilit pentru 18 octombrie.

Pe de alta parte, la intrare in sediul ICCJ, Orban a declarat ca rechizitoriul intocmit de DNA este "destul de subtire".

"Nu am luat niciun ban. Nu am folosit in niciun fel influenta. In 26 ...citeste mai departe despre "Cozmin Gusa, Urdareanu si directorul B1Tv, audiati in dosarul lui Ludovic Orban" pe Ziare.com

#Urdareanu Oancea Gusa audiati, #audieri Ludovic Orban , #Stiri Guvern