Cristian Busoi: Pe tema RADET, PSD minte de ingheata apele

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 16:53
2980 citiri
Cristian Busoi: Pe tema RADET, PSD minte de ingheata apele

Declaratiile lui Liviu Dragnea pe tema RADET sunt o diversiune ieftina, iar PSD minte de ingheata apele in criza RADET-ELCEN, a declarat miercuri presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi.

"Declaratiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea, despre situatia de la RADET sunt o diversiune. Nimeni nu vrea sa se razbune pe bucuresteni, iar domnul Dragnea stie bine asta cand minte cu zambetul pe buze in loc sa asume raspunderea pe care o are de asumat ca lider de partid, impreuna cu primarul Firea", a spus Busoi.

El a subliniat ca "problema domnului Dragnea este ca nu are niciun raspuns clar de dat pentru lipsa de competenta a primarului Firea, care trebuie sa faca un singur lucru: sa plateasca datoria de 259 de milioane de lei catre RADET si ELCEN prin protocolul incheiat in 18.12.2008 si aprobat prin hotararea 424/2008 a CGMB, care a fost cuprins in bugetul de venituri si cheltuieli al Primariei Generale pe 2016 si care este o parte a datoriei totale de 3,6 miliarde pe care RADET o ...citeste mai departe despre "Cristian Busoi: Pe tema RADET, PSD minte de ingheata apele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cristian Silviu Busoi Radet, #Cristian Busoi PSD, #Cristian Busoi PNL , #Stiri Guvern