Criza de like-uri la Cotroceni! Iohannis s-a imprietenit degeaba cu Mihai Gadea

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 12:42
1106 citiri
Criza de like-uri la Cotroceni! Iohannis s-a imprietenit degeaba cu Mihai Gadea

A fost atat de neasteptata declaratia sefului statului ce contesta o decizie judecatoreasca incat, peste noapte, acesta s-a metamorfozat in Liviu Dragnea pentru multi dintre cei care utilizeaza platformele de socializare.

Klaus Iohannis a fost regele neincoronat al Facebook-ului din Romania, fiind unul dintre cei mai populari politicieni din Europa pe reteaua inventata de Mark Zuckerberg.

"Eu cred ca ati ajuns intr-o situatie neplacuta si inutila. In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila", a declarat presedintele unui reporter Antena 3, miercuri seara.

Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu actualul presedinte, dar mai multe intamplari ciudate din ultima vreme arata ca domnul Iohannis ii paraseste pe cei care l-au ales, alunecand rapid spre zona gri a politicii romanesti. Sustinerea pe fata a lui Dan ...citeste mai departe despre "Criza de like-uri la Cotroceni! Iohannis s-a imprietenit degeaba cu Mihai Gadea" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis apara Antena, #Klaus Iohannis Gadea, #criza Facebook Klaus Iohannis , #Stiri Guvern