Cu cine merge PSD la parlamentare: Cateva nume noi, pesedisti cu state vechi si penali. Ponta primeste derogare

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 21:25
690 citiri
Cu cine merge PSD la parlamentare: Cateva nume noi, pesedisti cu state vechi si penali. Ponta primeste derogare
Foto: PSD

Liderii PSD s-au reunit, marti, in sedinta Comitetului Executiv National, la Palatul Parlamentului, in cadrul careia au fost validate listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Social-democratii vin cu multe nume noi, dar si cu persoane care au probleme penale.

Presedintele partidului, Liviu Dragnea, a declarat ca si-a dorit "liste profesionalizate" si ca aproape 70% dintre candidati sunt nume noi.

El a sustinut ca exista multi tineri si multe femei pe lista, precum si reprezentanti ai societatii civile.

Candidatii din Bucuresti

La Bucuresti, lista pentru Camera Deputatilor e deschisa de Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, in varsta de 31 de ani, care e urmat de Carmen Moldovan (in prezent deputat de Dambovita) si Georgian Pop (in prezent presedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI), informeaza Adevarul.

Printre candidati se mai numara Oana ...citeste mai departe despre "Cu cine merge PSD la parlamentare: Cateva nume noi, pesedisti cu state vechi si penali. Ponta primeste derogare" pe Ziare.com

#lista PSD alegeri parlamentare, #lista candidati PSD Bucuresti, #lista PSD candidati , #Stiri Guvern