Cu liberalii la psihiatru

Joi, 09 Iunie 2016, ora 21:57
611 citiri
Cu liberalii la psihiatru

Daca cineva nu intelegea motivele subperformantei PNL la alegerile locale, spectacolul oferit miercuri de liberali ar fi trebuit sa fie edificator pe deplin. Am vazut un partid fara leadership, miscandu-se fix ca o gaina cu capul taiat care se incapataneaza sa creada ca e doar putin zgariata.

Si, daca vreti, emblematica este povestea cu Ilie Bolojan, caruia Mihai Voicu, liderul PNL Sector 1, i-a cerut cu manie proletara sa demisioneze pentru ca, secretar general al partidului fiind, nu si-a facut simtita prezenta in campanie.

Pai, daca rezultatul national e bun, cel mai bun din istoria partidului, de ce sa fi demisionat Bolojan? Daca e prost, inseamna ca liderii n-au dreptate si demisiile trebuie sa inceapa cu ei. Dl Bolojan este liberalul care a obtinut cel mai mare scor al partidului la Oradea si ii cere demisia unul dintre artizanii dezastrului din Bucuresti. Kafka ce parere o avea?

Mai mult, Mihai Voicu era seful comisiei pentru cod electoral care a zamislit legea cu un ...citeste mai departe despre "Cu liberalii la psihiatru" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PNL alegeri locale 2016, #demisii PNL alegeri locale 2016 , #Stiri Guvern