Cui i-a mai oferit Basescu presedintia Romaniei Mari in afara de Voronin: Am avut curaj!

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 22:28
1168 citiri
Cui i-a mai oferit Basescu presedintia Romaniei Mari in afara de Voronin: Am avut curaj!
Foto: Ziare.com

Fostul presedinte Traian Basescu a dat lamuriri cu privire la declaratia potrivit careia i-a propus fostului sau omolog moldovean Vladimir Voronin ca acesta sa devina presedintele Romaniei Mari, dupa unirea R. Moldova cu Romania.

"Dar nu numai lui Voronin. I-am spus si lui Mihai Ghimpu, cand eram presedinte. Lui Voronin i-am spus 'Hai hotaraste-te, ca nu o sa intrati in UE niciodata'", a spus Basescu, luni seara, la Nasul Tv.

"N-am spus public, eram in functie, dar am avut curaj sa spun tuturor demnitarilor moldoveni ca Republica Moldova are doua variante: ori intra in UE, ceea ce inseamna costuri enorme fara o garantie ca vor intra vreodata in UE, ori drumul scurt care inseamna unirea cu Romania", a continuat fostul presedinte.

Nu in ultimul rand, Traian Basescu a precizat ca "solutia corecta pentru ca Republica Moldova sa atinga visul european este unirea cu Romania".

Basescu, despre unirea cu ...citeste mai departe despre "Cui i-a mai oferit Basescu presedintia Romaniei Mari in afara de Voronin: Am avut curaj!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Traian Basescu Voronin presedinte Romania Mare, #Basescu discutii Voronin , #Stiri Guvern