Cum il pot vota pe Ciolos?

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 06:08
808 citiri
Cum il pot vota pe Ciolos?

Presedintele a fost foarte clar. Candidatul pe care-l sprijina nu va fi angajat politic. Dimpotriva, isi va consolida profilul de tehnocrat, cel care l-a si consacrat. A promis ca nu va intra intr-un partid.

Se tine de cuvant. Nu seamana cu politrucii care ocupa scena publica. Si nici nu uita azi ce spunea ieri. Desigur, unul sau mai multe partide il vor putea sustine. Depinde de ele.

Nu e treaba lui sa indice cine ii acorda increderea. Ce este important e ca premierul sa-si continue proiectele incepute.

A stat doar un an la Palatul Victoria. E prea putin pentru a moderniza tara. Sigur, nu se lasa convins usor. E un om onest. Nu-i place sa vorbeasca prea mult. Nici nu-i nevoie. Trebuie sa spuna doar ce principii are si, desigur, ce a facut bun Guvernul.

Nu va intra in campanie alaturi de vreuna dintre formatiunile care ii sprijina candidatura. Daca acestea sunt inteligente, vor putea trage profit de pe urma prim-ministrului tehnocrat. Au sansa ca, mai vechi sau mai noi, sa ...citeste mai departe despre "Cum il pot vota pe Ciolos?" pe Ziare.com

#Ciolos premier dupa alegeri, #Ciolos alegeri parlamentare , #Stiri Guvern