Cum s-a batut Vosganian pentru Ioan Niculae in sedinta de guvern - Stenograme

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 14:16
1075 citiri
Cum s-a batut Vosganian pentru Ioan Niculae in sedinta de guvern - Stenograme
Foto: Giurgiu News

Procurorii DIICOT au atasat la cea de a doua solicitare adresata Senatului pentru inceperea urmaririi penale a lui Varujan Vosganian o stenograma a sedintei de Guvern din 20 februarie 2008, care, in opinia lor, arata ca Vosganian a incercat sa il favorizeze pe miliardarul Ioan Niculae, iar premierul Calin Popescu Tariceanu s-a prins.

In acest dosar, procurorii DIICOT sustin ca, incepand cu 2005, Ioan Niculae a constituit impreuna cu demnitari din ministere, printre care Varujan Vosganian si Adriean Videanu, un grup infractional organizat cu intentia de a-i fi favorizate combinatele prin livrarea de gaz ieftin din productia interna.

In cazul lui Vosganian, procurorii sustin ca el a ignorat toate atentionarile venite din partea consilierilor si a SRI privind aceasta practica, prejudiciul total ridicandu-se la cira 130 de milioane de dolari. In ciuda acuzatiilor grave, Senatul a respins, joi, prin vot inceperea urmaririi penale pentru Varujan Vosganian.

Vosganian scapa de ...citeste mai departe despre "Cum s-a batut Vosganian pentru Ioan Niculae in sedinta de guvern - Stenograme" pe Ziare.com

#Varujan Tariceanu stenograme gaze Niculae, #Vosganian DIICOT gaze ieftine, #Vosganian Tariceanu gaze Niculae , #Stiri Guvern