Cum a fost creat valul impotriva lui Victor Ponta. Razboiul psihologic care urmeaza Interviu

Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 15:09
1427 citiri
Cum a fost creat valul impotriva lui Victor Ponta. Razboiul psihologic care urmeaza Interviu

Pe Victor Ponta l-au pierdut trei greseli majore: a gestionat prost asteptarile publice, dupa ce le-a ridicat foarte sus in 2012, a acceptat ca democratia sa fie redefinita dupa interese de moment si a ignorat complet Romania dinamica. Campania lui a apelat la o Romanie care nu mai exista, afirma consultantul politic Valeriu Turcan.

Valul impotriva lui Victor Ponta a fost creat de felul in care a gestionat votul din diaspora, supraexpunere si o continua exagerare: "campania a semanat cu cea a lui Adrian Nastase din 2004. Ca primitivism al mesajelor, a fost cea mai retrograda campanie din '90 incoace, cu un filon populist si antioccidental puternic", afirma Valeriu Turcam intr-un interviu acordat Ziare.com.

In opinia sa, Klaus Iohannis "are nevoie de o guvernare puternica, cu o majoritate solida si stabila rezultata din votul popular la termen, adica in 2016".

Care este explicatia rasturnarii de situatie de duminica? Ce a mobilizat la vot Romania tacuta?

Cred ca am putea ...citeste mai departe despre "Cum a fost creat valul impotriva lui Victor Ponta. Razboiul psihologic care urmeaza Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri prezidentiale 2014, #Klaus Iohannis presedinte ales, #campanie Victor Ponta , #Stiri Guvern