Cum s-a suspendat suspendarea

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 11:00
1561 citiri
Cum s-a suspendat suspendarea

A doua zi dupa Craciun, Iohannis a zis "nu" propunerii facute de PSD-ALDE pentru postul de prim-ministru. Presedintele n-a justificat public refuzul. Circulasera, insa, in privinta familiei Shhaideh, date despre posibile legaturi cu Hezbollah si Bashar al-Assad. Orice om rational ghicea ca respingerea pesedistei a avut la baza informatii clasificate. Adica: imposibil de comunicat.

Suporterii noii majoritati au mimat, insa, ca nu inteleg. Drept care, imediat dupa anuntul de la Cotroceni, au pornit amenintarile. Mai intai au vorbit, desigur, analistii, care sunt pregatiti sa comenteze, fara timp de gandire, orice fenomen natural, supranatural sau paranormal. "Hai cu suspendarea!" "Incepe razboiul!" "E criza!" "E mai rau ca-n vremea lui Basescu!"

Nefiind analisti, seful pesedistilor si liderul ALDE au avut nevoie de trei ore ca sa intervina. Si ca sa ne spuna ca le mai trebuie o zi-doua pentru a decide ce fac. Au vorbit si ei despre suspendare, dar adaugand ca asa ceva ar vrea, de ...citeste mai departe despre "Cum s-a suspendat suspendarea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grindeanu premier, #PSD suspendare Iohannis , #Stiri Guvern