Cum salveaza USR Romania

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 15:40
1080 citiri
Cum salveaza USR Romania

Uniunea Salvati Romania inregistreaza un paradox tot mai des intalnit in politica romaneasca. Reuseste performanta sa capteze atentia si sa faca sa se vorbeasca despre ei, desi nu au niciun lider carismatic, nici vreo idee sau un program care sa rupa inima electoratului.

In fond, USR e doar iluzia celor care s-au saturat de politica si partide si viseaza la o societate condusa de o elita foarte restransa. USR implineste aceasta ultima amagire a celor scarbiti, dezamagiti sau neinteresati pana acum de politica.

Un semnal de alarma ar trebui tras, totusi, cand te gandesti ca un partid care nu ofera aproape nimic - nici lideri carismatici, nici idei si program vizionar - are sanse bune, potrivit cel putin unor sondaje, sa se claseze in coasta PNL.

Pentru ca a crede ca USR ar putea lua mai mult decat PNL pe 11 decembrie, cand partidul lui Nicusor Dan nu are filiale active decat in centrul catorva mari orase din Romania, inseamna a pierde din nou orice legatura cu realitatea si ...citeste mai departe despre "Cum salveaza USR Romania" pe Ziare.com

#USR parlament, #alegeri parlamentare 2016 USR , #Stiri Guvern