Cum se pun la Bucuresti numele pe lista PNL din Constanta: O tanara milionara din bani publici si spate puternic

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 14:31
701 citiri
Cum se pun la Bucuresti numele pe lista PNL din Constanta: O tanara milionara din bani publici si spate puternic
Foto: Facebook / Maria Horga

La doar 30 de ani, liberala Maria Gabriela Horga (foto) se poate lauda ca a castigat pana acum peste 6,5 milioane de euro de la stat si a ocupat in ultimii trei ani posturi in peste 10 institutii publice.

Fiica de deputat PNL, Maria Horga este sustinuta de sefii de la Bucuresti pentru a candida pe un loc eligibil tocmai la Constanta.

Tanara liberala are parinti bugetari, mama sa fiind director la Curtea de Conturi, si, conform informatiilor din cea mai recenta declaratie de avere a tinerei, a primit mai multe case si terenuri ca donatii de la parinti, pe care le-a donat inapoi. In plus, si-a imprumutat propriile firme, dar si nasul, un multimilionar din Constanta, cu sute de mii de euro, scrie Jurnalul National.

Conform propriului CV, Maria Horga este doctor in economie si preda management si in Bucuresti, la ASE, si in Constanta, la Universitatea Ovidius.

Incepand din 2012, vreme in care ocupa functia de vicepresedinte al tineretului liberal, Maria Horga a fost numita in ...citeste mai departe despre "Cum se pun la Bucuresti numele pe lista PNL din Constanta: O tanara milionara din bani publici si spate puternic" pe Ziare.com

#Maria Horga candidat PNL Constanta , #Stiri Guvern