Cum va reforma Ciolos administratia: Peste 50% din comune nu-si pot acoperi cheltuielile

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 16:52
1289 citiri
Cum va reforma Ciolos administratia: Peste 50% din comune nu-si pot acoperi cheltuielile
Foto: Facebook / Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a fost prezent, luni, in Parlament pentru a le prezenta deputatilor modul in care guvernul sau crede ca poate fi reformata administratia publica locala si centrala din Romania.

Declaratiile au fost facute in cadrul "Orei prim-ministrului", la care Dacian Ciolos a fost prezent de trei ori pana acum, de la preluarea mandatului, in urma cu 5 luni.

"Reforma administratiei priveste intreaga societate romaneasca, e o premisa a recastigarii increderii in stat", a subliniat premierul inca de la inceputul discursului tinut de la tribuna Parlamentului.

Dacian Ciolos a declarat ca exista tot mai multe semne de intrebare in randul cetatenilor cu privire la eficienta statului, prin urmare "avem cu totii de castigat" din reformarea administratiei, cresterea transparentei activitatii, profesionalizarea functionarilor publici si clarificarea relatiei dintre administratie si politic.

"Romania nu va putea avansa economic, nu va putea elimina coruptia, fara o reforma a ...citeste mai departe despre "Cum va reforma Ciolos administratia: Peste 50% din comune nu-si pot acoperi cheltuielile" pe Ziare.com

#Ciolos reforma administratie publica, #guvern Ciolos administatia locala , #Stiri Guvern