Cuvinte de care ne puteam lipsi

Luni, 25 Iulie 2016, ora 08:48
821 citiri
Cuvinte de care ne puteam lipsi

"A fost un context special atunci cand am crezut intr-o idee, iar odata cu disparitia domnului Gabriel Oprea a disparut si ideea de a mai ramane in UNPR", zice actorul Arsinel, nemultumit dupa anuntul fuziunii PMP-UNPR.

"Ce blestem pe Romania sa cada sub puterea unei Secte mai obtuze decat talibanii si mai lipsita de scrupule decat ISIS!", a exclamat fostul premier Ponta vazand ca Recep Erdogan e criticat la Bucuresti.

"Am participat la o lovitura de stat live, stau in aeroport si parca lucrurile s-au mai normalizat", a explicat deputatul Cezar Preda, la cateva ore dupa esecul puciului militar din Turcia.

"In aceasta zi, voi lasa deoparte lumea moderna cu toate bucuriile si angoasele ei si voi saluta cu respect cultura franceza si contributia ei majora la dezvoltarea umanitatii", a scris pe Facebook, pe 14 iulie, de ziua Frantei, Catalin Predoiu.

"Probabil ca alimentatia e de vina la turci. Ei mananca foarte picant si mult ardei iute, noi mai multa mamaliga. Turcii au ...citeste mai departe despre "Cuvinte de care ne puteam lipsi" pe Ziare.com

#Victor Ponta Turcia Erdogan, #fuziune PMP UNPR, #lovitura stat esuata Turcia, #Alina Gorghiu premier , #Stiri Guvern