Dacian Ciolos accepta sa fie premierul PNL, daca liberalii castiga alegerile parlamentare

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 18:33
828 citiri
Dacian Ciolos accepta sa fie premierul PNL, daca liberalii castiga alegerile parlamentare
Foto: Arhiva Ziare.com

Dacian Ciolos a acceptat, luni, propunerea PNL sa fie premierul care va conduce viitorul guvern in cazul in care liberalii vor obtine majoritatea dupa alegerile parlamentare din decembrie.

Conditia este ca PNL sa prea principiile si valorile expuse in Platforma Romania 100, prezentata de curand de Dacian Ciolos.

"Am avut azi o discutie foarte buna cu presedintele PNL Alina Gorghiu in care m-a informat despre intentia aceasta si am spus ca da, in masura in care, in urma rezultatelor alegerilor parlamentare, va exista o baza pentru o astfel de colaborare, sunt deschis acestei propuneri.

Dincolo de discutia despre cine va fi viitorul premier, am spus ca ceea ce mi se pare cel mai important este ca principiile si valorile Platformei Romania 100 sa fie preluate si integrate de formatiunile politice care o sustin. Stiu ca si persoanele sunt importante, dar in cazul de fata as prefera ca discutia si asumarea politica sa se concentreze pe principii si valori care sa stea la baza unui ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos accepta sa fie premierul PNL, daca liberalii castiga alegerile parlamentare" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos PNL premier, #Ciolos accepta PNL premier , #Stiri Guvern