Dacian Ciolos si-a prezentat Guvernul, incepe scandalul. Unul dintre ministri a fost reclamat la DNA LIVE

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 17:17
1093 citiri
Dacian Ciolos si-a prezentat Guvernul, incepe scandalul. Unul dintre ministri a fost reclamat la DNA LIVE
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat duminica lista ministrilor pe care spera sa primeasca votul in Parlament. Ciolos a tinut sa precizeze ca este un guvern cu oameni cu experienta pe domeniile pe care i-a propus, competenti si cu integritate. Totodata, este foarte probabil sa avem primul Guvern al Romaniei cu o treime femei.

Vezi cine sunt ministrii din Cabinetul Ciolos

Premierul desemnat a spus ca va analiza daca este posibila majorarea salariilor bugetarilor cu 10%, asa cum a votat deja Parlamentul. Totodata, a precizat ca daca va face schimbari la nivelul administratiei va fi pentru eficienta, si "nu de dragul de a face o activitate", promitand ca se va consulta cu politicienii inainte.

Prima oprire a lui Ciolos dupa acest anunt a fost la PSD. Dupa un scurt dialog cu social-democratii, premierul desemnat s-a dus si la sediul PNL.

Cu reprezentantii UDMR se va intalni luni. Kelemen Hunor a spus ca recomendarea lui este de a vota Cabinetul Ciolos. Liderul UDMR a ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos si-a prezentat Guvernul, incepe scandalul. Unul dintre ministri a fost reclamat la DNA LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dacian Ciolos lista ministri, #lista guvern Dacian Ciolos , #Stiri Guvern