Dacian Ciolos, erou salvator pentru PNL si ancora pentru alegatorii anti-PSD

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 07:21
875 citiri
Dacian Ciolos, erou salvator pentru PNL si ancora pentru alegatorii anti-PSD
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Prin desemnarea lui Dacian Ciolos ca viitor premier, liberalii au urmarit centrarea alegerilor parlamentare in jurul unei personalitati, la fel ca la prezidentiale, dar mai ales mobilizarea la vot a electoratului de dreapta, care este apatic si suspecteaza existenta unui blat intre PSD si PNL, spun analistii politici.

Conducerea PNL a votat, luni, in unanimitate, decizia de a-l sustine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier, in cazul in care partidul va reusi formarea unei majoritati dupa alegerile din 11 decembrie.

La randul sau, Dacian Ciolos a declarat ca accepta propunerea facuta, dar nu se va inscrie in PNL si nu se va implica in campania electorala, respectandu-si astfel promisiunile facute la preluarea mandatului.

Ciolos, eroul salvator cu profil prezidential

Intrebat de Ziare.com cum comenteaza aceasta premiera pe scena politica romaneasca, politologul Cristian Parvulescu a precizat mai intai ca "este o premiera sa ai un partid care nu are capacitatea de a ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos, erou salvator pentru PNL si ancora pentru alegatorii anti-PSD" pe Ziare.com

#Ciolos PNL premier USR, #Ciolos premier alegeri PNL USR , #Stiri Guvern