Dacian Ciolos, misiune imposibila: salvarea cetateanului din ghearele functionarului

Duminica, 22 Noiembrie 2015, ora 08:05
810 citiri
Dacian Ciolos, misiune imposibila: salvarea cetateanului din ghearele functionarului

Coruptia ucide, o expresie care a devenit banala, dar care poarta in ea atatea drame rostite si nerostite. Au trecut trei saptamani de la tragedia din Colectiv si inca numaram mortii fara a avea nicio putere de a opri aceasta poveste trista.

A fost prabusit un guvern, au fost arestati oameni, medicii sunt epuizati, familiile disperate, lacrimi si lumanari. De cateva zile am descoperit cu stupoare ca atunci cand ducem copiii la scoala, ii lasam intr-un loc nesigur, atunci cand mergem pe stadion, suntem in pericol de moarte, cand mergem la cumparaturi sau sa ascultam muzica, ne punem viata in pericol. De ce?

Toate itele dramei din clubul groazei duc spre autoritati ale statului care nu si-au facut treaba. Avem pompieri transformati in agenti comerciali care vindeau servicii pentru firme private desi ei erau angajati publici, avem functionari din primarii care dadeau autorizatii in baza unor declaratii pe proprie raspundere fara sa faca nici cel mai mic efort sa verifice daca ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos, misiune imposibila: salvarea cetateanului din ghearele functionarului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dacian Ciolos premier Colectiv, #coruptia ucide Colectiv , #Stiri Guvern