Dacian Ciolos: Nu ne masuram in km de autostrada inaugurati! Acum se decide viitorul Romaniei Interviu video (II)

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 07:26
1150 citiri
Dacian Ciolos: Nu ne masuram in km de autostrada inaugurati! Acum se decide viitorul Romaniei Interviu video (II)
Foto: Arhiva Ziare.com

Ne consumam energia sa speculam pe lucruri legate de viitor si nu ne focalizam pe ce se intampla acum. Acum e campanie electorala, acum se discuta de programe de guvernare, acum se decide viitorul Romaniei, pe asta trebuie sa ne concentram, afirma premierul Dacian Ciolos.

Pentru Ziare.com, prim-ministrul a inventariat principalele trei succese si principalele trei esecuri ale guvernarii tehnocrate. Pe primul loc la reusite este un alt mod de a guverna, pe primul loc la esecuri - salarizarea bugetarilor.

"Regretele o sa mi le exprim mie insumi la urma, ca sa invat din anumite lucruri pe care le-am facut mai putin bine", spune premierul.

Citeste si prima parte a interviului cu premierul - Dacian Ciolos, despre implicarea in campanie, intrarea in politica si relatia cu PNL si USR: Nu pot sa fiu eficient intr-un proiect in care nu cred Interviu video

Care sunt principalele trei succese ale guvernarii Ciolos?

In primul rand, nu mi se pare lipsit de interes sa ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos: Nu ne masuram in km de autostrada inaugurati! Acum se decide viitorul Romaniei Interviu video (II)" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos premier interviu , #Stiri Guvern