Dacian Ciolos, premierul de care aveam nevoie

Duminica, 24 Iulie 2016, ora 08:40
754 citiri
Dacian Ciolos, premierul de care aveam nevoie

Sunt obisnuit ca in Romania lucrurile sa mearga destul de prost. Am simtit-o pe pielea mea de foarte multe ori. Ei bine, vara asta parca se intampla o minune. Pe langa faptul ca lucrurile merg destul de prost in continuare, simt totusi ca apare o speranta.

Nu ma refer explicit la o miscare in masa, chiar daca noile initiative politice au potential de a schimba Romania pe termen lung, ci ma refer la performantele Guvernului Ciolos.

Din decembrie pana acum nu este o perioada lunga, si totusi pentru prima data pentru foarte multi ani observ ca o institutie a statului roman se misca in ton cu timpul in care isi desfasoara activitatea: aplicatii online pentru a verifica transportul (si legalitatea taierilor) de lemne, un site prin care putem facem plati catre stat - evitand cozi si functionari plictisiti, dar si un prim ministru care da cravata jos si se apuca de curatat Parcul Vacaresti.

Si asta nu este tot. Acelasi prim-ministru pune punctul pe i si vorbeste pe intelesul ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos, premierul de care aveam nevoie" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos guvern tehnocrati, #Dacian Ciolos debirocratizare, #ministrul Sanatatii economist , #Stiri Guvern